Lucky Reptile HERB MIX směs bylin 50 g
Lucky Reptile směs sušených bylin z řady Herp Diner 50g.
Doprava ZDARMA
Objednávka zboží v min. hodnotě 3.000,- / 9.990,- Kč.
Odesíláme obratem
Platí u zboží skladem a objednávky do 10:00 hod.
Zboží skladem
Skladem = skladem v našem vlastním skladě.
Směs sušených bylin z řady Herp Diner obsahuje tyto druhy sušených rostlin:
- smetánka lékařská (pampeliška)
- jitrocel
- kopřiva
- máta peprná
- jetel
Sušené byliny patří mezi velmi žádané složky potravy u mnoha býložravých plazů, zvláště pak v zimních měsících. Tato směs je všemi býložravými plazy velmi dobře přijímána. Navíc mají sušené byliny větší obsah vlákniny než byliny čerstvé, což je pro mnoho želv a ještěrů také velmi výhodné. Specializovaní chovatelé doporučují, aby obsah vlákniny v krmivu byl minimálně 15%, u určitých druhů ještě daleko vyšší. Proto je nutné do krmné dávky přidávat i sušené rostliny.
Doporučujeme pro krmení suchozemských želv, trnorepů, agam vousatých, leguánů zelených a jiných býložravých plazů.
Využijte možnosti nákupu testovacího balení a přesvědčte se, že Vámi chovaným zvířatům Herb Mix velmi chutná.
- smetánka lékařská (pampeliška)
- jitrocel
- kopřiva
- máta peprná
- jetel
Sušené byliny patří mezi velmi žádané složky potravy u mnoha býložravých plazů, zvláště pak v zimních měsících. Tato směs je všemi býložravými plazy velmi dobře přijímána. Navíc mají sušené byliny větší obsah vlákniny než byliny čerstvé, což je pro mnoho želv a ještěrů také velmi výhodné. Specializovaní chovatelé doporučují, aby obsah vlákniny v krmivu byl minimálně 15%, u určitých druhů ještě daleko vyšší. Proto je nutné do krmné dávky přidávat i sušené rostliny.
Doporučujeme pro krmení suchozemských želv, trnorepů, agam vousatých, leguánů zelených a jiných býložravých plazů.
Využijte možnosti nákupu testovacího balení a přesvědčte se, že Vámi chovaným zvířatům Herb Mix velmi chutná.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Suchá a konzervovaná |
---|---|
Hmotnost: | 0.06 kg |
Typ: | Přírodní |
Živočichové: | Býložraví |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení