JBL ProPond Silkworms M - 0,34 kg
Larvy bource morušového Goody pro koi.
Doprava ZDARMA
Objednávka zboží v min. hodnotě 3.000,- / 9.990,- Kč.
Odesíláme obratem
Platí u zboží skladem a objednávky do 10:00 hod.
Zboží skladem
Skladem = skladem v našem vlastním skladě.
- Bourec morušový - extrudát se správným poměrem proteinů a tuků 5:1 dle NEO indexu, teploty vody, funkce, velikosti a stáří zvířat.
- Bourec morušový doplněný lososem, blešivcem, řasou spirulina a mořskými řasami pro plnohodnotnou výživu (při teplotě vody 15-25 °C).
- Velikost krmiva M (15 mm) pro ryby 15-85 cm.
- Plovoucí extrudát s 44 % proteinů, 9 % tuku, 2 % vlákniny a 10 % hrubého popela
1 kg extrudátu z bource morušového v uzavíratelném obalu pro ochranu kvality produktu proti vzduchu, vodě a světlu.
NEO index doslova znamená: Přírodní, energeticky optimalizovaná výživa. Tím se rozumí poměr proteinů a tuků v potravě. Pokud zohledníme roční období, potřebují ryby v zimě poloviční množství proteinů (2:1), než v létě (4:1). Protože rozhodující roli nehraje jen roční období, tedy teplota vody, ale také velikost a stáří, a tím i funkce krmiva (např. na podporu růstu = ProPond Growth), byl vyvinut NEO index, který zohledňuje všechny tyto relevantní faktory.
- Bourec morušový doplněný lososem, blešivcem, řasou spirulina a mořskými řasami pro plnohodnotnou výživu (při teplotě vody 15-25 °C).
- Velikost krmiva M (15 mm) pro ryby 15-85 cm.
- Plovoucí extrudát s 44 % proteinů, 9 % tuku, 2 % vlákniny a 10 % hrubého popela
1 kg extrudátu z bource morušového v uzavíratelném obalu pro ochranu kvality produktu proti vzduchu, vodě a světlu.
NEO index doslova znamená: Přírodní, energeticky optimalizovaná výživa. Tím se rozumí poměr proteinů a tuků v potravě. Pokud zohledníme roční období, potřebují ryby v zimě poloviční množství proteinů (2:1), než v létě (4:1). Protože rozhodující roli nehraje jen roční období, tedy teplota vody, ale také velikost a stáří, a tím i funkce krmiva (např. na podporu růstu = ProPond Growth), byl vyvinut NEO index, který zohledňuje všechny tyto relevantní faktory.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení