JBL ProPond All Seasons M - 0,5 kg
Celoroční krmivo pro středně velké koi a ryby v jezírku.
Doprava ZDARMA
Objednávka zboží v min. hodnotě 3.000,- / 9.990,- Kč.
Odesíláme obratem
Platí u zboží skladem a objednávky do 10:00 hod.
Zboží skladem
Skladem = skladem v našem vlastním skladě.
- Hlavní krmivo se správným poměrem proteinů a tuků 3:1 dle NEO indexu, teploty vody, funkce, velikosti a stáří zvířat.
- S pšenicí, lososem, garnáty, špenátem a řasou spirulina pro silné a zdravé ryby v jezírku (při teplotě vody 10-25 °C).
- Velikost krmiva M (14 mm) pro ryby 35-55 cm.
- Plovoucí tyčinky s 24 % proteinů, 7 % tuku, 4 % vlákniny a 8 % hrubého popela.
- Krmivové tyčinky v uzavíratelném obalu pro ochranu kvality produktu proti vzduchu, vodě a světlu.
NEO index doslova znamená: Přírodní, energeticky optimalizovaná výživa. Tím se rozumí poměr proteinů a tuků v potravě. Pokud zohledníme roční období, potřebují ryby v zimě poloviční množství proteinů (2:1), než v létě (4:1). Protože rozhodující roli nehraje jen roční období, tedy teplota vody, ale také velikost a stáří, a tím i funkce krmiva (např. na podporu růstu = ProPond Growth), byl vyvinut NEO index, který zohledňuje všechny tyto relevantní faktory.
- S pšenicí, lososem, garnáty, špenátem a řasou spirulina pro silné a zdravé ryby v jezírku (při teplotě vody 10-25 °C).
- Velikost krmiva M (14 mm) pro ryby 35-55 cm.
- Plovoucí tyčinky s 24 % proteinů, 7 % tuku, 4 % vlákniny a 8 % hrubého popela.
- Krmivové tyčinky v uzavíratelném obalu pro ochranu kvality produktu proti vzduchu, vodě a světlu.
NEO index doslova znamená: Přírodní, energeticky optimalizovaná výživa. Tím se rozumí poměr proteinů a tuků v potravě. Pokud zohledníme roční období, potřebují ryby v zimě poloviční množství proteinů (2:1), než v létě (4:1). Protože rozhodující roli nehraje jen roční období, tedy teplota vody, ale také velikost a stáří, a tím i funkce krmiva (např. na podporu růstu = ProPond Growth), byl vyvinut NEO index, který zohledňuje všechny tyto relevantní faktory.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení